tirsdag 12. august 2008

Besøk av Randi, Bjørn og Ronja:-)

I går hadde vi besøk fra Storo. Vi fikk prata hund i nesten 4 timer, mens hundene koste seg i rundt oss. Kjempe trivelig! Det ble utveksla mange erfaringer og hundene ble sammenligna både på væremåte og utseende:-) Ronja bjeffer nesten ikke, det ble jeg misunnelig på....Ellers er det mye fart i begge to, og de er noen skikkelig sjarmiser. Wilma er faktisk kraftigere, og kanskje noe kortere enn Ronja (jeg som har vært noe bekymret over småspisingen...). Wilma har mindre stopp enn Ronja, så det er mulig å se forskjell. Pelsen til Wilma er myk og krøllete, mens Ronja sin er mer grovere og enklere å "dandere" før utstilling....Wilma må nok låne rettetanga mi;-)
Ronja fremst
Ronja ( å ja, jeg vet at jeg er håpløs som fotograf, men stoler på at jeg får tilsendt noen fine bilder)

Krølleryggen til venstre.....Choco og Wilma tidligere på dagen.
Choco godtok Ronja med en gang:-)
Takk for besøket! Vi gleder oss til oktober:-)
På kvelden ble Choco med på sportrening, Wilma fikk fri, hun var litt sliten....
Svært tørt i skogen, men Choco gikk greit. Første gangen vi prøvde vinkel med noen meter overhopp. Hun fortsatte rett fram, men jeg stod i ro og hun runderte seg inn på sporet igjen. Hun krysset en liten bekk uten problemer, men det viste seg at hun var fryktelig tørst, så det ble en innlagt drikkepause. Hun er inni mellom litt vanskelig å lese, men vi fant sporslutt etter ca 500 meter. Hvis det går bra på de neste to mandagene, så tror jeg at vi melder oss på anlegg......kanskje...


3 kommentarer:

 1. Tusen takk for oss! Vi hadde en kjempetrivelig dag hos dere. Ronja sov godt etterpå :-) Vi gleder oss til å se dere igjen på Atna!

  Hilsen Ronja &co

  SvarSlett
 2. Så koselig med søskentreff da :) Gøy for Ronja og Wilma å treffe noen likesinnede kan jeg tenke meg ;)

  SvarSlett
 3. Nei, dessverre så ble ikke kyssebildene noe bra. Det var alt for mye bevegelse i bildene (les: vi hadde på feil innstilling på kameraet), så de ble ganske uklare. Vi får prøve igjen på Atna :-)

  SvarSlett