fredag 8. august 2008

Molttur og på sporet....


Tirsdag pakket vi Sindres nye sekk (kjøpt hos Lundshags på mandag) og kjørte opp på Henningvola. Været var helt nydelig; sol og vind. Uten vind hadde det blitt litt varmt. Hele familen på fire var med, og Sindre og jeg tok hver vår hund. Junior er en svært ivrig moltplukker, selv om han ikke liker å spise molt, og da Choco ble litt for ivrig på å stjele molta, tok jeg henne og Wilma fikk springe løs. Vi hadde en koselig tur og fant bær til tre små syltetøyglass:-)
"Sitt Choco, så skal du få ei bær"


På tirsdag kveld tok jeg med hundene på banen, men det ble ei rolig økt, gjorde nesten ingenting og det er jo trening det også. Avtalte å bli med på spesialsøkstrening på onsdag. Eli og Anne, som har vært på kurs i Selbu, organiserte. Vi la fotspor med kryssespor på en gressbane, dette for at hundene skal lære seg å følge det sporet de har startet på. Anne la til Wilma og jeg til Fanta. Wilma virret mye i starten, men etter å ha krysset to kryssespor og funnet to godbitstasjoner, så det ut til at hun skjønte poenget! Så gøy! Hun har jo aldri gått fotspor før heller, så nå ble jeg imponert. Ble litt bitt av sporbasillen igjen, så i går gikk hundene hvert sitt lille slepespor og nå har jeg blod og skanker liggende klare....

Wilma var også med en tur på martna i går, mye folk og bråk, super miljøtrening. Skal dit en tur igjen i morgen og se på valpeshow og apportkonkurranse som fuglehundklubben arrangerer.

Har små planer om blåbærtur i dag, må få testa ut den "nye" trekksela som Wilma har fått lånt av Nina :-) Wilma har vokst ut av Choco sine seler....
Ellers har jeg i mangel av gang inne, laget en "gang" ute, så her trenes det apportering:-) Smart, ikke sant?!

2 kommentarer:

  1. its good to know about it? where did you get that information?

    SvarSlett
  2. Oi, oi her trenes det. Imponert over gangen du har laget utendørs. Herlige bilder! Gleder meg til mine barn er store nok til å bli med å fjellturer. Foreløpig bruker vi i overkant av en time på 500 meter :-)

    SvarSlett