fredag 11. juni 2010

Løpetidsblogg...

Ser at det blir lenge mellom blogginnleggene her :-) Sist jeg blogget hadde hundene løpetid, og nå har de det igjen. Skal prøve å bli flinkere :-)
Det skjer litt lite på hundefronten, lite trening og ingen utstillinger. Eneste Wilma og jeg kan skryte av, er bestått kvalifiseringsprøve i jakt. Hadde ikke trua, så det ble veldig positivt!
Vi har trukket oss fra et blodsporkurs, som skal være neste helg, dette på grunn av løpetid. Wilma blir helt fjern med alle disse hormonene i kroppen, hun blir et sløvt sovedyr. Jeg drar henne med meg ut på tur, for å unngå innbildt svangerskap, håper at det virker... Vi besøker trimposter så og si hver dag, har snart fullført trimkarusellen 2010.
I går hadde vi første hele dag med sommervarme, hadde venta lenge på den. Når varmen kommer, øker Choco sin status, for hun fungerer godt som turhund når Wilma ligger å peser i skyggen :-) I kveld skal jeg pusse støvet av agilityhunden min og bli med på agilitykveld, gleder meg. Wilma skal kanskje få prøve seg litt hun også:-)

3 kommentarer:

 1. Endelig innlegg i bloggen din :) Veldig fint bilde av Wilma på forsiden :) Hun ser veldig fin ut synes jeg :)

  SvarSlett
 2. Så koselige blogger du har, Brita! Har vært innom hagebloggen og denne:) HAdde vært koselig med en tur sammen med deg og hundene en dag. Vi må vel vente en stund til hormonene er litt mer avballanserte:=) En MûnsterFlatt er vel ikke det helt store akkurat nå:) Hilsen Bente B

  SvarSlett
 3. Linda: Lover å blogge litt oftere :-) Wilma er fremdeles noe tynn, men veldig fin ja:-)

  Bente: Jeg tror at den blandingen hadde blitt fin, men vi lar det være ;-) Fremdeles noe løpetid her i huset, så vi må nok vente litt. Men jeg blir veldig gjerne med på tur ja :-)

  SvarSlett