fredag 3. juli 2009

Lenge siden sist...

Det har blitt brukt mye energi på negative tanker her...men nå skal jeg prøve å skyve det bort. De fleste har nok fått med seg at det skjer noe i Nortura, mange kommer nok til å miste jobbene sine. Hele prosessen tar lang tid, og det sliter på alle at vi ikke vet noe om hva som kommer til å skje. Vi får nok ikke vite noe før i oktober, så jeg kan ikke gå å spekulere på dette hele tiden. Motivasjonen til å trene hund er på tur tilbake, det er et godt tegn :-) Jeg har jo for lenge siden innsett at jeg og Wilma må trene mer lydighet, så nå har vi meldt oss på et kurs som starter i slutten av august. Endelig kommer det et Canis-kurs hit, så vi slipper å bruke tre-fire timer på bilkjøring for hver kurskveld. Håper at flere melder seg på Konkurranselydighet trinn 1, så det blir noe av kurset.
Sommeren har kommet for fullt hit til Trøndelag, og jeg har brukt opp en ferieuke der vi startet med stilongsvær på Bergstadcup og avsluttet med soling og bading i Landvikbukta. Herlig! Er tilbake på jobb igjen nå, og skal ikke ha ferie før siste uka i juli, men da blir det tre uker :-) Gråværsdager må da brukes til pakking, i og med at vi skal flytte i månedsskifte august-september. Vi har kjøpt oss hus!
Jeg og Wilma rakk også en fjelltur i ferieuka. Her bilder fra Skjellivatnet.

4 kommentarer:

 1. Æ hi vældi løst t å vårrå me på konkurransekurset trinn 2 på Verdal'n, men hi litt dåli råa ferr tia! Ska jo gå spes.søk-kurs i september og så e d klikkertrenerkurs i august, så vi hi nåkk. Hi jo meldt åss på agilitykurs å, men d spørs om bli avlyst sia d e no bærre 2 påmeldte. Va 4, men to stk trakk sæ:-(

  SvarSlett
 2. Håper det blir noe av kurset! Hvor skal dere flytte? God sommer!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med huskjøp! Hvor? :)

  SvarSlett
 4. Heia, du skulle jo kjøpe hus i Tana:o) Jobb hadde vi og funnet til dæ:):)

  SvarSlett