tirsdag 30. september 2008

Wilma har vært under kniven...

Søndag kveld fant jeg en liten kul på baksiden av venstre framfot på Wilma. Tenkte først flått, men den var større enn det og gikk inn i huden. Etter studering i godt lys, ringte jeg Nina og avtalte veterinærbesøk på mandag. Inga fjernet kulen i 2-tiden i går, og den er nå sendt inn. Vi får svar om ca ei uke, men mest sannsynlig er det en godartet unghundsvulst. Mens Wilma var dopet ned, fikk jeg Inga til å sjekke svelget, som ikke har vært skikkelig sjekket etter pinne-episoden. Det så helt fint ut:-) Nina fjernet tannsten og klippet klør, altså full service.
Vel hjemme trodde Choco at den sløve hunden med skjerm, var en skummel, fremmed hund. Stakkars Wilma fikk skikkelig kjeft da hun stabba seg over dørstokken, men det gikk seg raskt til da. Bare jeg tar på Wilma sele, ser hun jo helt lammet ut...tipp hvordan hun ser ut med Sindres jumper og skjerm!? Hunden ser jo dødssyk ut! Skjermen bruker vi kun når hun er alene, så langt. I natt fikk hun ligge sammen med meg, men ingen av oss sov særlig godt, så i natt må det bli skjerm. Heldigvis har hun ikke vist interesse for såret enda, får håpe at det fortsetter slik.

4 kommentarer:

 1. Stakkars Wilma, ikke noe gøy å være pasient for en liten flat. Krysser fingrene for at det bare en noe godartede greier.God bedring, Wilma :)

  SvarSlett
 2. Huff da, skjem og jumper.. stakkars hund :P håper det bare er godartede saker, og ikke minst at wilma kommer seg fort!!

  god bedring-klemmer fra oss i oslo

  SvarSlett
 3. Korr bli det av oppdatteringa fra kenneltreffe ;)??

  SvarSlett
 4. synes dere skal komme nedover på treff oftere, jeg :)

  SvarSlett