søndag 20. februar 2011

Første blogginnlegg på 5 måneder ;-)

Det har vært mye jobbing siden sist. Jeg fikk jo fast 100% stilling på FK, og det har medført turnusjobb, der tredje hver uke blir kun jobb. Når du kommer hjem, er batteriene tomme. Pluttselig dukket det opp en spennende stillingsannonse i TA, jeg søkte, var på intervju, fikk tilbud om jobben, takket ja og sa opp hos FK! Så fort kan det gå :-) Nå har jeg fjorten dager igjen, før jeg tar ei ukes "ferie" før jeg begynner i 80% stilling som Førstekonsulent hos Bondelagets servicekontor i andre etasje i FK-bygget ;-) Nå skal jeg få brukt min utdannelse og min tidligere arbeidserfaring igjen, samt at jeg får høyere timebetaling - jeg gleder meg!! Det beste er jo at jeg får bedre tid til hobbyene mine, og at huset kan få litt tiltrengt tid :-) Og selvfølgelig Sindre :-)

Månedene i FK har ført til at jeg har tatt opp igjen min store lidenskap :Hest! Først fikk jeg dekket ridetimer på Solheim før jul, 9 stykker totalt. Der fikk jeg ri litt forskjellige hester og kom meg i "varmen" igjen. Det ble både litt sprang og dressur. Nå etter jul, har jeg ridd privat hos Gry Tveten og fått lære å kjenne hennes islandshester. Å ri privathest som kun har blitt ridd av få og proffe ryttere, er noe annet en å ri sløve og døve rideskolehester ;-) I starten ble jeg skremt flere ganger, men dette har gått seg til og nå begynner det å bli virkelig gøy! Neste uke skal vi på kurs for Grys søster Sissel Tveten.
Siden sist har Choco fungert fint på p-sprøyte. Hun blir stadig gråere/hvitere i snuteparti og ansikt, nå begynner det å synes at hun blir 8 år i år. Wilma har fått en super fordøyelse - endelig! Hun fungerer supert på Royal Canin Gastro Intestinal, så da får det koste hva det koster vil... Hun er i fint hold og med mye pels, vi venter nå på løpetiden...håper at hun beholder pelsen etter på, for vi har planer om utstilling 30. april og 1. mai. Det går i løshundturer i skogen og snøre- og sparkkjøring :-) Wilma ble halt noen dager her, men ser ut til å være fin nå.

Jeg legger ved bilder fra dagens aktivitet; longering via tømmekjøring.Minning fra Selfossi

2 kommentarer:

  1. Jeg ramlet inn på bloggen din via mange omveger - jeg søkte nemlig på jobben du fikk, men ble i stedet kollega med Gry på miljøvernavdelinga :) Har også hest (i garasjen) og to hunder. Jeg bor på Heistad. Du får bare ta en tur om du vil!

    SvarSlett
  2. This is really good information. You have done an excellent job of research and writing.

    SvarSlett