fredag 11. desember 2009

Mye tankevirksomhet.....

Det er liv i meg, det ser kanskje ikke ut slik i bloggen :-) Det har vært en innholdrik høst på godt og vondt. Årets høydepunkt var huskjøp! Jeg er overlykkelig over å være huseier, og lykken var skyhøy i ei uke, men så falt det meste litt sammen. Stadig vekk så leser eller hører jeg om folk som blir permitert eller mister jobbene sine, men det har liksom ikke angått meg. Nortura har hatt et tøft år, og mange har mistet jobbene sine, der i blant meg. Ei uke etter flyttinga fikk jeg telefon, og etter 6 år må jeg nå gå. Jeg er satt under omstilling, det vil si at jeg er ikke oppsagt enda, oppsigelsen kommer 28. februar. Jeg vil helst skaffe meg jobb før den tid, for det føles litt bedre å si opp selv enn å bli oppsagt. Motivasjonen for å gjøre en god jobb i Nortura, har falt drastisk, så jeg vil heller bruke energien i en framtidig jobb i stedet. Til nå har jeg søkt på fire jobber, har fått tilbakemelding på tre uten resultat. I går var jeg på intervju hos Manpower, noe som var veldig positivt, så jeg håper at det gir resultater hvis jeg ikke klarer å skaffe meg noe fast. Det blir mange bekymringer, når man lever av bare en inntekt og skal klare å betjene et nytt huslån. Håper at ting løser seg nå på starten av det nye året.

Hundene lever et ganske rolig liv, med turer etter grusveiene for det meste, det er jo så mørkt på denne årstida. Jeg trener litt lydighet med Wilma, men motivasjonen er ikke på topp. Vi venter og venter på årets viktigste og morsomste sesong, nemmelig snørekjøresesongen :-) Vi vil ha snø!!!!!!!! Har planer om å delta på noen av løpene i Trøndercupen. Det er Innherred trekk og brukshundklubb som arrangerer 6 snørekjøreløp, det første er 2. januar. Har nettopp investert i Non-stop Free Motion sele til Wilma, så det skal ikke stå på utstyret selv om vi mest sannsynlig stiller i trimklassen :-)

2 kommentarer:

  1. Da vil æ vårrå me å sjå på når dåkk ska delta i løp! D hørdes styggarti ut!

    SvarSlett
  2. Vi venter på snøen her nede også. Dvs det er faktisk snø og løyper i Nannestad, men dessverre så har Ronja fått kennel-hoste (trolig fra Dogs¤All-messen i Lillestrøm), så hun må holdes i ro en liten stund. Satser på masse snø på jessheim og frisk hund i jula (ligger et lite tynt lag nå).

    Det ordner seg sikkert med jobb. Får du ikke etterlønn (fallskjerm) fra nortura? Det var dårlige greier... Lykke til med jobbsøkingen :)

    Vi snakkes

    SvarSlett