torsdag 30. april 2009

Vårstemning....

Sindre lufter av og til hundene i hagen før jeg kommer hjem fra jobb. En dag denne uka tok han også med seg fotoapparatet ut. På bildet over, ser vi igjen kontrasten mellom en vinterhund og en sommerhund. Wilma foretrekker å rulle seg i snø, Choco i gress :-)
Sindre fant disse to søte froskene i hagen...eller kanskje det er kenguruer...?

Med våren kommer herlige skogsturer!!! Her er jeg og hundene i Volhaugen.


Forrige helg var utstillingshelg. Begge dagene stilte jeg innbildte Wilma i juniorklassen. Vi fikk røde sløyfer og fine kritikker. Men det blir en stund til vi prøver igjen, for hun er litt lite utviklet. Hun skal "ligge" til modning ;-) Vi passet også Cempi den helga, for Nina var borte på kurs. Med Cempi i huset, blir det ingen problemer, selv Choco synes at det er ok.
Wilma har de siste dagene hatt øreproblemer, så i dag ble det neddoping og øreskylling. Greit å ta det før bakteriene tar overhånd. Så nå blir det behandling to ganger pr. dag i 14 dager. Lurer litt på hvordan dette skal gå, for hun blir ikke spesielt glad i meg når jeg putter medisin i ørene.... Vi fjernet også tannsten, men ikke alt det jeg hadde sett var tannsten, hun har faktisk misfargede tenner (blir vel for mye te og kaffe ;-)).


Vi må passe på å sette stolene inntil kjøkkenbordet, for ellers sitter det plutselig en hund der:-)

3 kommentarer:

 1. Så søt hun er der hun sitter og kikker ut av vinduet ;)

  SvarSlett
 2. Caline har også faktisk misfargede tenner .Jeg pusset og pusset, og skjønte ikke hvorfor jeg ikke fikk det vekk. Ved neste veterinærbesøk spurte jeg, og da fortalte hun meg det.

  Ser ut som våren har kommet like langt i Trøndelag som i Asker. Herlig!

  SvarSlett
 3. hehehe. herlige bilder :)

  SvarSlett