søndag 26. juli 2009

Feriestart med overtråkk og drittvær....

Ja, ja, kanskje ikke den beste starten på ferien, men da kan det bare gå oppover :-) Onsdag for ei og ei halv uke siden, var jeg og Choco på joggetur i skogen. Det er mye røtter på stien opp til Sorgenfri, så det gjelder å plassere beina riktig. På tur ned skjedde det som ikke skulle skje; jeg tråkket skikkelig over på høyre fot. Enda var det over en kilometer tilbake til bilen, og jeg hadde ikke med meg mobiltelefonen. Foten var noe bedøvd i starten, så det gjalt å komme seg så langt som mulig. Jeg stoppet et par ganger for å se på foten, og det så ikke bra ut! Var superglad for å komme meg til bilen, men på tur hjem kom smertene. Hjemme var det rett i fryseren for å finne frosne grønnsaker :-) Foten ble ganske så stor og blå på begge sider. De første dagene hadde jeg god bruk for Martes krykker, men utålmodigheten slo til, og jeg begynte nok litt tidlig å gå på foten.

Det er ikke lett å ha to store, energiske hunder, når du ikke kommer deg ut for å aktivisere dem! Nina tappet Wilma for energi en av de første dagene, tusen takk. Fikk henne til og med tilbake nyklippet:-) Har hatt flere turer til foreldrene mine, der hundene kan løpe fritt. Har vært på LP trening, og det fungerte greit med en litt vondt fot. Nå kan jeg gå korte turer på flatt underlag, skogsturer er ikke helt bra enda. I dag har vi lekt oss med ATV' en til far.Vi pakker litt nesten hver dag, og gleder oss veldig til flytting. Her er huset:

2 kommentarer:

  1. Hei!

    Ja gjett at jeg ser fram til det planlagte kullet :-) Og at det ble Isak som forhåpentligvis er den blivende far gjør saken enda bedre ;-) Ser at du har vært uheldig med foten din, huff, har gjort det samme en gang før og det var ikke godt. God bedring og fortsatt god sommer :-)

    SvarSlett
  2. Det huset så kjempefint ut! Der kommer dere til å få det så bra! :)

    God bedring med foten!

    SvarSlett