lørdag 7. mars 2009

Tilbake til normalen igjen....

Godt å være hjemme igjen, for denne uka har vært litt frustrerende! Det startet på søndagsmorgen med vannlekasje og tett do. Mandag, tirsdag og onsdag var det stor aktivitet i kjelleren og en forferdelig lukt i huset. Mens handtverkerne holdt på, rømte vi huset og flyttet inn hos mor og far. Det er ikke helt ferdig i kjelleren og det er ikke vasket, så jeg må hoppe over en grøft for å komme til vaskemaskina og vedlageret, og jeg har støvler stående til den bruken.
Choco levde livets glade dager som gårdshund, mens Wilma var med meg i bilen på jobb de dagene vi bodde borte. Fikk også vært med på miljøtreninga på tirsdag, godt å ha noe annet å tenke på enn kloakk.... Var veldig fornøyd med treninga, Jeg og Wilma hadde ganske god kontakt og vi trente fot og sitt&bli. Vi trener mot post 2 :-)
De dagene vi var borte, ville ikke Wilma spise noe særlig, så jeg gikk til innkjøp av noen kjøttpølser fra Vom og Hundemat, som jeg nå blander inn i tørrfôret. Nå kan jeg endelig trene "ut-signal" mot matskåla :-)

Mobilbilder fra skiturene på Vola lørdag 7.mars

Først 10 km med Choco. Daffetur for Choco, treningstur for meg...
Så skiftet jeg til trekkhund med stor T :-) Men hun trekker litt i alle retninger da...

Det blåste litt, sjekk de ørene.... Wilma fikk ca 4-5 km med løpegalskap. Passerte både folk og hunder uten problem, det er godjenta si det:-)

3 kommentarer: