søndag 29. mars 2009

Lesbiske tilstander....

Hehe...litt av en overskrift! Men det er ikke løgn, for Wilma har lagt sin elsk på Choco nå under løpetiden. Jeg er veldig glad for at Wilma nå er helt på tampen, og at det er værtfall et halvt år til neste gang. Når det har stått på som værst, har jeg måtte hatt dem adskilt, for det blir så mye leven! Wilma hiver seg på Choco, så stakkars prikken sklir ut med bakbena. Heldigvis kan det ikke bli valper av det ;-)

Ellers har jeg hatt vellykkede hundepasseringer med Choco på tur. Masse "klikk" og godbiter gjorde susen. Jeg klarte å slappe av og ikke sende signaler via bånd. Er super-fornøyd!

Jeg og Wilma har i dag deltatt på Post 2 i jaktcupen, sitt&bli. Vi stilte helt på slutten pga at vi har litt for mye løpetid... Dette var supert for da kunne jeg stå å se på de andre og høre hva dommerne diskuterte, veldig lærerikt. Som ferskt medlem i jaktkomitèen, må jeg jo lære. Kjente litt nerver i dag også, men var nok flinkere til å holde de i sjakk i dag. Hun ville ikke sette seg med en gang da jeg skulle legge ned dummyen. Det ble noe snusing under fotgåinga, men båndet var slakt og hun gikk ca der hun skulle :-) Hun satt med rompa i snøen helt til jeg kom tilbake til henne. Jeg ble så paff av at hun gikk bra fot tilbake til dommer, at jeg glemte å belønne skikkelig.... Til slutt ble det avfyrt et skudd. Først ingen reaksjon, så et byks i retning skuddet, hun ville løpe etter "fuglen". Øvelsen skulle avsløre evt. skuddredsel, så knalling spilte ingen rolle:-) Vi fikk hele 16 poeng og kom på en delt 2. plass i lag med Brit og Jack, Nina og Cempi fikk 14 poeng og 3. plass. Neste gang starter alvoret, for da skal det apporteres...da blir det spennende å se om Wilma kommer inn med dummyen....

4 kommentarer:

 1. Overskriften din gav meg en god latter. Stakkars Choco! Her har det også vært lesbiske tilstander før livmorene ble fjernet. Men de delte tross alt på godene. 5 minutter hver og så vaktbytte :-)

  SvarSlett
 2. Hihi disse dyra er rare...Bra du får meg til å se skrivefeilene mine...Jeg har lespiske og avskilta hunder :-)Tror jeg retter opp jeg...

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med flott innsats i jaktcupen!

  SvarSlett
 4. Her i huset er det Luna som står for underholdningen. Hun er helt oppslukt i Phoebe som har løpetid, slikker masse på henne og hopper på hvis hun får mulighet. Rare dyr, hehe. Gratulerer med innsatsen i dag! Flinke dere er :)

  SvarSlett