søndag 1. februar 2009

Kald helg...

Minusgradene kryper på her i Trøndelag, men vi har vært ute denne helgen også. Fredag ettermiddag hadde jeg og Choco en kosetur på Henningvola, det var ikke mye sprut i hverken trekkhunden eller skiløperen, så det ble en rolig tur. Vi møtte ingen hunder, men så et hundespann på god avstand. Lørdag dro Nina, jeg og de tre flattene til turplassen vår i Volhaugen. Hengende på sekken, var også skøytene, som vi testet ut etter pølsegrillinga. Skøytene var ikke på beina i fjorvinter, så litt uvant var det. Vi koste oss mye med hundelek, pinnebrød og pølse med bacon. I dag fikk også frossenpinnen Choco være med, da Sindre og jeg gikk på skogstur. Koselig at vi kan ha hver vår hund på tur, skulle ønske vi kunne det i folksomme områder også..... En stund fikk de løpe fritt, selv om det var en del is i skogen. Choco er bestandig forsiktig og holder rolig fart, men Wilma har et annet gir. Foran meg hørte jeg plutselig at hun hylte og så at hun lå på isen. Hun sto på forbena, men så ikke ut til å komme seg opp på bakbena. Jeg hjalp henne opp, og hun var litt ustø, men det gikk seg heldigvis til og hun løp videre. Jeg fikk meg en støkk, og når jeg i kveld leste bloggen til Tonje, skjønner jeg at hun må ha vært/og er livredd. Den lille episoden vår er jo ingenting i forhold til det de opplevde i går. Krysser fingre og tær!
Fra onsdag til torsdag denne uka, var jeg borte gjennom jobb. Nina passet Wilma, og denne gangen ble hun bedre kjent med Casper. Hun begynner å forstå at Casper ikke mener noe vondt med lydene sine :-) Wilma var med Nina på jobb, og da passet Nina på å få veid henne. Hun veier nå 24, 5 kg, så det virker ikke som denne frøkena har tenkt å bli en tungvekter. Egentlig greit at hun får plass på fanget. Takk til Nina som tar så godt vare på henne! Choco var hos mor og far i lag med Sindre. Hennes besøk startet med et tyveri fra kjøkkenbenken, en halv vørterkake gikk ned. Hun kastet opp rosinene neste dag. Det sies at noen få rosiner kan være dødelig for en hund, med en god håndfull tar ikke knekken på Choco.

2 kommentarer:

  1. Så det er ikke bare Phoebe som er en liten frøken altså, hun veier ca 25 kg. Luna veier ca 31, så det er ganske stor forskjell på de to damene jeg har i hus. Synes det er fin størrelse på den lille frøkna jeg;) Har forresten utfordret dere i bloggen min :)

    SvarSlett
  2. jeg tar gjerne imot oppskrift på pinnebrød!! (i håp om at kommandoen "sitt og bli" skal virke under hele stekeprossessen) :D

    SvarSlett