fredag 23. januar 2009

Var i godt driv, men hva nå...?

Onsdag var jeg på lydighetstrening på Lerkehaug igjen. Lenge siden sist, trivelig å treffe gjengen igjen. Hadde med begge hundene, og vi deltok ikke på fellestreninga, men målet var miljøtrening. Mye is på banen, så det gikk rolig for seg. Trente litt utgangsstilling og kontakt med Wilma, også med Anders som forstyrrelse. Choco klikket og belønnet jeg ved rolig og ønsket adferd. Det var noen hunder der som var nye for henne, så det ble litt ekstra utfordrende. Det ble noen knurr og hun prøvde seg på et utfall, da en av de ukjente hundene passerte på 3-4 meters hold, det ble for nærme. Hun hilste også meget avslappet på to av de tobente, vet at det er godis å få:-) Tove tipset meg om at det finnes DAP halsbånd å få kjøpt. Jeg har jo tenkt på å prøve dispenser, men visste ikke at det fantes halsbånd. Nå har jeg bestilt begge deler, så får jeg se om det virker, er jo greit å prøve det ut.
I går kveld kjørte jeg til Verdal for å se hvordan lydighetstreningene er der, men der ble vi helt alene. Da ble det gå pent i båndtrening" på begge to, kjekt å trene på en ny plass, vi gikk i gatene. Jeg måtte jo likevel ta turen for å hente dressen til Sindre, for i kveld er han på nyttårsball:-)
Wilma har mye pels for tiden, og jeg fant ut at det var tid for litt klipping. Men da jeg skulle løfte henne opp på vedkassen for redusere rømningsmuligheten, kjente jeg at ryggen protesterte. Nå er jeg desverre litt redusert, men håper på bedring til i morgen, for da har jeg avtalt tur sammen med Nina. Krysser fingrene for rask bedring.

2 kommentarer:

  1. Så flink dåkk e te å tren =) må vel kom igang snart vi å......
    Kanskje vi må ta me akebrett i mårrå, så får æ dra dæ te bålplassen ;)

    SvarSlett
  2. Heia! Gle mæ t å hør koles d bli me DAP- halbåndet, å dispenseren!!! Bli speinnanes ja! Håpe at d bli bedring sånn at du slæpp dein tunge avgjørelsa i hvertfall:)
    Vi snakkes, hilsen Tove å hoinnan!

    SvarSlett