tirsdag 8. april 2008

Innholdsrik helg.....

(Teksten under har jeg sendt i en mail til Ann Cathrin , og den er et "referat" fra helga. Vi gikk glipp av valpetreffet til rødvinskullet, men mye har skjedd her også....)

Denne helga har ikke vært kjedlig, for å si det sånn.... Fredag måtte jeg kjøre hjem fra jobben p.g.a. en sønn med store smerter i en stortå! De ringte fra skola og så ble det tur til legen. Han fant ingen ting og tåa ble etter hvert bedre, muligens krampe. Tidlig på kvelden tok jeg med meg Wilma på trening i Retrieverklubben og plasserte junior hos sin far. Med en fornøyd og sliten hund, fant jeg ut at jeg skulle bevilge meg en liten fest. Litt slitsomt å lufte hund på natta å stå opp klokka kvart over 6 med noen glass rødvin innenbords.... Men det var gøy å komme seg ut litt.

Med en kjørbar matmor i 12-tiden på lørdag, dro hundene til "besteforeldrene". På en liten luftetur klarte Wilma å springe seg på et armeringsnett! Et forferdelig hyl og en lett hysterisk matmor....Wilma blunket mye på det høyre øye, så det var lett å se hvor enden på jernet hadde truffet. Øye ble rødt i ytterkant, men så ganske ok ut. I løpet av natt til søndag ble det en del verking. Hun fortsetter altså trenden til Choco, med behov for veterinær i de dyreste periodene... Ringte vet., men vi ble enige om å vente til mandags morgen. Søndag var vi derfor tilskuere på jakttrening, og Wilma var rolig å flink.

Mandag var vi altså til undersøkelse, og lille Wilma ble dopet ned for første gang. Det gikk veldig bra, hun ble ikke kvalm selv om det var litt nære frokosten. Det indreøyelokket var litt oppskrapet, og det ble fjernet en liten metallbit som satt fast i det indreøyelokket, han fant ingen skade på selve øyet. Da ble jeg letta!! Skal bruke salve ei uke. Analkjertlene ble også tømt, for det hadde luktet av henne i det siste og de var store. Håper at dette ikke blir et problem framover.

Heldigvis er vi alle like hele etter helga, og Choco er nå i de siste dagene av løpetiden. Alt ser altså lyst ut:-)

2 kommentarer:

  1. Synd dere bor så langt unna slik at det ikke er bare en svipptur for å bli med på treff. Men vi får treffes når vi kommer til Trøndelag til sommeren!

    Huff, hørtes litt ekkelt ut med øyet til Wilma. Man blir jo litt redd for disse små ;) Men bra det ordnet seg til slutt!

    SvarSlett