lørdag 8. mars 2008

Ut på tur....

I dag har vi besøkt to hus her i nabolaget. Først var vi hos Elin, der hundene ble litt vel urolige, turen dit ble for kort. Mye energi inne, så besøket ble ikke så langt. Vi kommer tilbake.
Vi gikk så videre til Terje og flatten Irja. Rolige Irja var kjempe fin med Wilma. Etter at Wilma ble sliten og sovnet, koste de to voksne hundene seg i hverandres selskap. Moro å se, for Irja bruker å overse Choco.

Ellers har vi prøvd oss litt på bindetrening, tre kort-korte stunder. Dette ble "glemt" da Choco var valp, og er et stort savn. Har "klikka" litt i dag, hun koblet ikke klikker og godbit, men skal la det modnes til i morgen, var litt trøtt i dag. I skrivende stund, kl 18, har det ikke vært noen uhell inne:-) Får besøk av Marte i kveld, så vi får passe på å ikke prate oss bort.....

Hun fikk en reaksjon på ormkuren, så hun har vært litt løs i magen, men i dag var alt bra igjen. Hun har tålt overgangen til nytt fôr, ser det ut til. Fôrer nå med Specific. Choco skal også over på Spesific, når rabattkortet på Eukanuba er fylt opp. En sekk igjen. Grunnen til at jeg skifter, er at det blir litt billigere, og flere jeg kjenner er godt fornøyd med fôret.

I natt har jeg planlagt å sove i min egen seng. Det vil nok bli litt hyling, men Wilma er nå trygg her i huset, så det går nok bra.

Lite med bilder i dag, gidder ikke å legge inn flere fra kameraet på denne lånte pc'n, og jeg har ikke knipsa noe med telefonen. Neste uke skal jeg hente min nye pc.

1 kommentar:

  1. For en flittig blogger du har blitt =) I mårrå tidlig kjæm det en "liten" brun en å hilse på ;)

    SvarSlett