tirsdag 18. mars 2008

Tekst....

Nå er det vel på tide å skrive noen ord, ikke bare sende inn bilder....
Det har ikke skjedd så mye, men i går fikk vi lufta oss litt. Først på dagen kom Nina med hundene og Wilma fikk hilst på Casper som var i bånd. De store hundene fikk løpt fra seg, men to flatter på en gang ble for mye for Choco, en i gangen er mer overkommelig:-)

På ettermiddagen puttet vi hundene i bilen, plukket opp Marte på Verdal, og kjørte til Trondheim. Der var vi på to dyrebutikker på Lade Arena, bare Choco satt igjen i bilen. Mye fint å se på, og Wilma ville gjerne ha med seg en halv griselabb (hun har skjønt at gris er best...), men det ble godbiter og noen tyggebein istedet. Kjøpte også ny sporline. Nå er det fire uker til Marte skal hente Stella, så det var mye å se på for en framtidig hundeeier. Sindre handla godbiter til Wilma og diverse til Fluffy (dverghamsteren). Marte kjøpte flott halsbånd og kobbel, valpesele, klotang og hundeposer:-)

Så gikk turen til Ikea, der vi handlet litt småtteri. Sindre plukket ut ei ny lampe og kaktuser til rommet. Jeg kjøpte blomsterpotte til en plante som har savnet det i to år snart....Kjøpte to hundematter, snedig til bur og hundeseng. Vi kom hjem klokka 22 og da var de tobente trøtte, men de firbente hadde sovet hele veien. Flinke hunder! Måtte holde Wilma i aktivitet til klokka 24, da sovnet to hunder i sofaen....

I natt sov de på nytt hunderom, eller det som Choco brukte tidligere og som har vært gjesterom nå. La inn en halv skumgummimadrass, da slo Choco seg til ro:-) Jeg ble vekt av Wilma klokka 06.45, godt å få sove ei hel natt. Måtte gjøre forandringer i heimen etter at klatremus dukket opp i går (se bildet under, jeg tok henne før hun var over). Tre ganger klatret hun over, tok ikke mange sekundene. Første to gangene skjønte jeg ikke hvor hunden kom i fra, men så tok jeg henne på fersken. For en fart og teknikk! Hun har vilje av stål!

1 kommentar: