tirsdag 11. mars 2008

Ny PC!

I går ble det mye rot med mobilblogginga, som flere la merke til:-) Men nå har jeg henta meg ny PC, så nå er det bare velstand.
I går ble Wilma 9 uker og feiret det med besøk av Cempi. Wilma satte ikke spesielt pris på det besøket, for Cempi har for mange ungdomshormoner i kroppen og ble alt for voldsom. Stakkars Wilma bli redd, men da Cempi ble holdt fast torte hun å gå bort. Vi har planer om miljøtrening i kveld, for å se at ikke alle hunder er som en "gal" flatt;-) (Snart er hun en selv.....:-))

Natt til søndag sov jeg på soverommet mitt, mens hundene sov på hunderommet. Forventet å våkne flere ganger i løpet av natta, men våknet klokka 8!! Ikke en lyd, men tre dammer på golvet. Ja,ja, da hadde sikkert Choco tatt seg av henne, tenkte jeg. Men jeg vil jo ha en husren hund, så neste natt campet jeg på stua med bare en grind inn til hunderommet. Wilma sovnet i buret med døra opp og Choco i biabeden ved siden av. Ved midnatt våknet Wilma og tasset sutrende ut av buret, nå legger hun seg sammen med Choco tenkte jeg. Da hørte jeg et kvast BØØØ, og Wilma tasset tilbake og la seg i buret igjen. Jeg strevde hardt for å la være å le:-)

Vi sov i to timer til, så ble det tissepause. I natt la jeg henne sovende inn i buret i 23-tiden og jeg sov på stua. Da sov hun helt til klokka 4, tissepause og herjing/biting på meg, til vi sovnet i soveposen. Hun ville opp klokka 6, men jeg tynte det til kvart over 7. Jeg leser at noen av Wilmas søsken sover hele natta, men jeg var kjempe fornøyd med siste natt:-)

Klokka 8 i dag gikk vi(jeg, Choco og Wilma) ut og startet med vedarbeid. Trilla ved i trillebår som bråka, var litt skummelt først syntes Wilma, men det gikk raskt over. Vi holdt på ca en time, da var hundene i aktivitet hele tida med vedbæring, kvistbæring, snøspising, og selvsagt sisten:-) Putta så Wilma i bilen og kjørte til Steinkjer. Det ble raskt stille i bilen, men sove skulle hun ikke. Stakk derfor innom en dyrebutikk og kjøpte valpesele til rampen. Hun ble kjempe tøff og så praktisk! Kjørte så en tur til Asphaugen for å gjøre kjøreturen lengre, da sovnet hun. Da ble det greit for meg å stikke opp på kontoret og hente PC, spiste også lunsj der. Lille rampen sov hele tiden, og før vi kjørte våknet hun og det ble litt lufting i den nye sela. Litt skummelt med lastebil og tralle-bråk, men slappet raskt av og hilste på noen nye mennesker.

På kjøreturen hjem, kjørte vi til "strekkmetallbrua" på myra, gikk litt på den uten problemer. Hun var våken hele bilturen hjem, men det var lite lyd på henne:-) Nå sover hun etter alle inntrykkene og drømmer sikkert om det store kjøttbeinet hun prøvesmakte på dyrebutikken.

Vi har ikke prøvd dummyen enda, leste litt i bloggen til Linda hvordan hun introduserte den, dette er jeg litt blank på, og setter stor pris gode råd. Har nå meldt oss inn i lokalavdelinga til retrieverklubben her, og der er det sikkert mange gode råd å få. Gleder oss til å sette i gang:-)

Legger ved noen filmsnutter fra de første dagene. Lek og kos på hunderommet (Format-sekken inneholder ved....) Jeg får ikke fram lyd på min nye PC, grrrrr, håper andre får det fram.

4 kommentarer:

 1. Gratulere me ny pc og sele ;) Va en flott tur på Vola idag, knall føre, og herlig å endelig ha trekkhund igjen =) den "gale" brune kommer endag og hilser på igjen, så får Wilma se at hun ikke "bare" er skummel;)

  SvarSlett
 2. Så flink du er med Wilma. Hun får jammen mye både miljø og sosialiseringstrening! Synes Choco er flink til å oppdra henne også jeg. Utrolig hva voksne hunder får til som vi tobente bruker mye lenger tid på

  SvarSlett
 3. Så utrolig Choco er med henne. Himmel og hav hun sutter jo på henne uten at hun sier BØ!

  SvarSlett
 4. Så gøy med filmer, og helt utrolig at Choco godtar at hun leter etter melk! Den smattingen er så utrolig søt :)

  SvarSlett