mandag 16. juli 2007

Straks ferie.....

I dag er siste arbeidsdag før ferien. Nå blir det 3 uker med fri!! Nå har regnet kommet, håper ikke hele ferien blir grå....men kan ikke klage nå, herlig med frisk luft. Denne helga har fokuset vært på Vikingfestival og slektstevne. Fredag ettermiddag var en liten gjeng samlet hos Jorid i Blåbyen, før vi gikk opp på Egge til Kveldsgilde. Trivelig kveld, med dårlig underholdning. Med store forventninger etter Kveldsgilde i 2006, ble skuffelsen stor denne gang. Moro å kle seg ut i vikingeantrekk, skal gjøre et nytt forsøk neste år.

Lørdag formiddag hentet jeg Sindre på Verdal og kjørte til Skatval på slektstevne. Moro at søskenbarna Trude og Åshild fikk til å komme. Trude kom med hele sin familie, og de er nå på bondegårdsferie på Bolong. Ingebjørg og Flemming, Åse og Trond var også der. Mellom middag og kaffe kjørte vi en tur til Forbord Østre, der fikk vi omvisning på gårdsmuseet. En dag med trivelig folk, fint vær og god mat :-)

Choco ferierte på Bolong fra fredag til lørdag. Lørdag var Marte der og passet hundene. Søndag kjørte jeg Sindre til Egge, for han ville på Vikingemarkedet. Det regnet i bøtter og spann, så jeg og Choco luftet oss en tur på Hoøya i stedet. Etter på dro vi å spiste middag sammen med de på "toppen". Mens Trude, Torkil, Aslaug og Ragnhild tok en tur ned til sjøen, gikk Marte, Ira, Choco og jeg en tur på Krika. Det ble en skikkelig blåbærtur, for hundene måtte stadig stoppe for å spise blåbær :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar