søndag 15. juni 2008

Helga snart over.....

Det ble mye hund denne helga også:-) Fredag ettermiddag la jeg to blodspor, og de fikk ligge i ca 4 timer. Gikk først med Wilma, og hun fant skanken omsider. Det var mange skumle lyder i skogen syntes hun, og ble lett distrahert, men hun var flinkere enn Choco. Prikken sporet seg bare av i starten, rota skikkelig men tok seg inn igjen. Like før sporslutt gikk hun over på utgangssporet mitt.....(ikke vinkel rett ut neste gang Brita) Fikk plassert henne på sporet igjen, men dette var ikke mye å skryte av. Hun er innbildt, så jeg får skylde litt på det også:-)

I går var vi på valpeshow på campingen på Stiklestad. Flott plass å ha utstilling! Valpeshowet startet to timer senere enn oppsatt! Mange fine jakthunder å se, Wilma var eneste flat, men det var også golden, labrador og springer med. Som eneste flat ble Wilma BIR og i gruppa vant vi:-) Dommeren skrøt veldig av hodet til Wilma. Vi tok det som trening, og jeg var egentlig ganske fornøyd med oss:-)

I dag har hundene vært med på banen og trent sammen med Nina, Cempi og Casper. Perfekt vær for flere korte økter. Godt å ha med seg fornøyde og slitne hunder hjem:-)

3 kommentarer: